Comença la temporada a IB3 TV

Us he dit ja que ha començat el curs? I és que això que anomenam “el curs” no es limita a l’ordenament dels ensenyaments més o menys reglats. Moltes d’empreses i molts de treballadors, no relacionats amb el sector educatiu, també tenen la seva tornada a la normalitat. Un cas ben característic és el de les cadenes audiovisuals, que tant a la ràdio com a la televisió, comencen nova temporada just aquests dies. IB3 TV canvia, a partir d’aquesta setmana, part de la seva programació: els dematins estrena sèries nordamericanes com Matrimoni de conveniència i Boig per tu, que acompanyaran la ja habitual senyora Fletcher i S’ha escrit un crim, una de les sèries amb més audiència 

 

 

Després de La Cuina de na Paquita Tomàs, l’Informatiu Migdia i El Temps, continuen Quin estiu! (no sé jo si prest donarà pas a Quina tardor!) i el concurs de Llorenç Cloquell, que deixa l’Scrabble per un altre anomenat Saps la darrera?.  Cap a les 4 Dick Van Dyke segueix amb els casos de Diagnòstic assassinat, i abans de les 5 s’estrena Balears en acció, un espai d’actualitat amb connexions en directe, conduït per Marina Heredero i Silvia Petit, que amenaça avui dilluns amb una entrevista amb el company de cel·la de Rodrigo de Santos. El Cinema de l’Oest es mostra fidel a la seva cita de cada horabaixa cap a les 6: L’home de Laramie, d’Anthony Mann, amb James Stewart, sembla una bona elecció per a començar la temporada. Però l’estrena principal d’IB3 TV avui dilluns és la seva nova aposta de ficció, Llàgrima de sang, una sèrie que va començar a ser enregistrada a principis d’estiu. El món vinícola i les relacions comercials entre una família menorquina i una altra de mallorquina seran el fil conductor d’aquesta producció, que ocuparà el “prime time” de la cadena des d’avui mateix. Per cert que anit serà seguida d’una bona pel·lícula ben apropiada: Entre copes.

 

 

Tornant a Llàgrima de sang, la sèrie tractarà la vida de la família que gestiona les Bodegues Pons, ubicades al peu de la serra de Tramuntana i dirigides pels personatges que interpreten Simó Andreu –l’actor illenc amb més experiència cinematogràfica i projecció internacional– i Laura Pons. El possible arrendament que oferta Bodegues Seguí crearà tensió al nucli de la família dels Pons, ja que la política comercial dels Seguí voldrà convertir el vi dels Pons en un tipus de vi fàcil de prendre, sense personalitat, i allunyat del caràcter que se suposa a un “producte balear”. Per altra banda, la recerca d’un vi enigmàtic, elaborat amb una varietat de raïm autòctona que fa cent anys que es creia extingida, es convertirà en la recerca de les pròpies arrels. A més a més, els Pons i els seus fills, interpretats per Lluqui Herrero, Agnès Llobet, i Xavi Frau, rebran una inesperada sorpresa: tenen una descendent més (Queralt Albinyana), la germana perduda de la seva adoptiva filla major, que arriba des de Menorca, sense ambicions aparents.

Carles Molinet, Tita Planells, Toni Gomila, Miquel Gelabert i Joan Bibiloni són alguns dels actors i actrius que completen el repartiment d’aquest melodrama familiar de caire misteriós. Continuant amb la mateixa línia de produccions pròpies amb caràcter balear rodades a les illes, com Vallterra o Laberint de Passions, la nova aposta respon igualment a una novel·la per entregues diàries que vol mantenir l’interès de l’espectador, amb les trames i els recursos propis del gènere. Quatre directors (Pablo Guerrero, Tomeu Vidal, Maria Togores i Humberto Miró) donen forma als guions d’una producció que la cadena autonòmica presenta com a fruit d’un salt tècnic qualitatiu en relació a les seves telenovel·les anteriors. La cita és a IB3 TV, de dilluns a divendres, a les 9:20 del vespre.

 

Per als qui seguiu IB3 per internet, la trobareu aquí:

 

http://www.ib3.es/webib3/BitController?accion=StreamingTVView&idioma=ca

 

3 pensaments sobre “Comença la temporada a IB3 TV

  1. massa vist això de ‘vinyes, vi i celles’ per
    fer un serial-culebrot, no trobes ??
    Nissaga de poder… Falcon Crest….
    Poc original, poc original…

  2. Tens raó, contacontes. Original, original, no és, però es veu que el tema molt de joc (tot i que el dels constructors i els hotelers no estaria malament…). En qualsevol cas, si els californians, els catalans, o els valencians tenen el seu melodrama vitivinícola… els illencs, per què no?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s