IB3 TV presenta novetats a la graella

Escoltam música de Harry Potter, perquè “Harry Potter i la cambra secreta” –dins l’espai de “Cinema sense interrupcions”– ha estat la pel·lícula d’aquestes festes de Nadal que ha tengut un millor seguiment a IB3 TV: 115.000 espectadors acumulats. Aquests dies han donat bones audiències a la cadena autonòmica especialment en retransmissions especials com “El Cant de la Sibil·la” (52.000 televidents), “Les Campanades de Cap d’Any” (48.000, que suposà un meritori 8,5 % de share, només superat per LaPrimera amb un 38 %), i el programa previ, un resum de l’any en imatges: “Això és tot” (42.000, que arribà al 8 % en un horari difícil, en competència amb espais com “¡Es bello vivir!”, l’especial de José Mota a TVE que triomfà amb un 35 %). Les darreres setmanes també han estat bones per als capítols dobles de “Llàgrima de sang” (75.000 espectadors) i per als programes de producció pròpia amb temàtica esportiva com “Nadal amb Rafel Nadal” (125.000) i les transmissions del torneig infantil “Futbol-in” que acumulà 189.000 espectadors en un cap de setmana.

ib3-tv-nova-temporada

Avui dilluns, 12 de gener, IB3TV encetarà la nova graella de continguts amb l’estrena, entre altres novetats, de set programes nous de producció pròpia que s’emetran de dilluns a divendres en horari de màxima audiència, entre l’informatiu del vespre i els capítols diaris de “Llàgrima de sang:

DILLUNS: “EL CERCADOR”, programa conduït per Joan Barceló, intenta trobar qualque cosa d’interès de les Illes Balears, des d’una herba medicinal a un automòbil dels anys ‘40, per exemple. I després de “Llàgrima de sang”: “TAULA DE CINEMA”, que avui torna a la graella amb un clàssic de luxe: “El padrí I”.

DIMARTS: “CALABRUIX”, espai presentat per Miquel Salamanca, tractarà de fenòmens naturals espectaculars a Balears o a la resta del món: nevades, inundacions o grans temporals. Cap a les 10:20: “AIXÒ ÉS TOT”, un programa d’humor sobre l’actualitat, conduït pels nostres companys d’IB3 Ràdio, Adrià Martí i Noemí Garcies, la directora de “Tassa i mitja”.

DIMECRES: “MISTERIS MÈDICS”: el doctor Bartomeu Beltran ens introduirà en la resolució de casos mèdics extrems, amb la participació de col·laboradors i convidats.

DIJOUS: “L’HORA DEL PATI”, un espai on els infants opinen sobre diversos temes d’interès general, amb humor i simpatia. “Article 19” presentat per Àngela Alfaro, donarà cabuda al debat sobre l’actualitat entre diversos convidats.

DIVENDRES: “ZONA ZAPING”, un recull de les imatges més divertides del món dels esports i dels seus protagonistes.

   Per altra banda, la campanya solidària “El Nadal del milió de desitjos“, que IB3 va emetre des del 15 de desembre fins al 6 de gener, ha recollit per a l’Associació de Pares de Nins amb Càncer de Balears (ASPANOB) un total de 6.124 €, quantitat que prové dels doblers oferits per la TV balear per cada desig emès durant la campanya (3.674 desitjos/euros) i de la quantitat recaptada a través del compte corrent que obrí l’Associació de manera altruista i promocionat als distints espais d’IB3 (2.450 €).

Anuncis

Un pensament sobre “IB3 TV presenta novetats a la graella

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s