Això és tot!, riure i somriure en un zapping d’IB3

noemi-garcies1

    Això és tot! és un espai més de la nova programació d’IB3 TV, presentat per Noemí Garcíes (directora del “Tassa i Mitja” a IB3 Ràdio) i Adrià Martí (presentador de “Malnoms” a IB3 TV). És un programa d’humor que, amb una durada de 50 minuts, intenta explicar de manera divertida l’actualitat informativa de la setmana i els moments televisius més simpàtics en l’àmbit illenc i espanyol. La proposta combina la simpatia dels presentadors, amb la tensió sexual no resolta (que diria aquell…) i amb l’emissió de diferents vídeos seleccionats i d’altres seccions.

      Això és tot!  va començar amb un 6 % d’audiència que no està gens malament per anar ubicat al prime time del dimarts vespre, en competència amb House (Cuatro), Aída (TeleCinco), Herederos (La1), Oik mentns? (TV3), i el cinema d’Antena3, LaSexta, La2…  També el repeteixen dissabte migdia amb uns resultats notables (12 % de share)

     Com fan espais d’altres cadenes de l’estil d’Alguna Pregunta Més? (TV3) o el seu clon Fichados (Antena3), en els tres primers programes d’Això és tot! s’han inclòs retalls divertits de produccions d’altri com “El Diario de…” A3 (una autèntica joia!) o la demostració que Aznar és un autèntic políglota, i que no parlà català només en la intimitat.

 

     Però els vídeos que sembla que criden més l’atenció són els d’aquí: al primer programa va sortir el discurs de Cap d’Any del president Francesc Antich (amb uns moviments davant les càmeres una mica teledirigits, com de robocop). Un altre clàssic són les paraules dites malament, de forma embullada, returant, quequejant: totes les teles ho saben i les posen. En aquest cas la víctima ha estat Joan Carles Palos que en un informatiu va tenir greus dificultats per a superar la tasca de dir “un home ha mort tirotejat

     Seguint amb IB3, una altra secció consisteix a entrevistar qualque personatge popular d’aquesta televisió: Joan Bibiloni (actor de “Llàgrima de sang”), Sílvia Petit (presentadora de “Balears en acció”),… També es recullen els millors talls de la setmana del concurs “Saps la darrera?” i del serial “Llàgrima de sang” –sota el títol de “Gent de sang”. Però una tele com cal necessita altres coses: uns telenotícies de prestigi, els esports, i uns reporters intrèpids. “Això és tot!” ho té …tot:   

    1) Un informatiu sui generis, combinant l’àudio real dels noticiaris d’IB3 TV, (els de Palos, Cristina Bugallo…) però amb imatges totalment absurdes que provenen dels esdeveniments més extravagants.

    2) Els esports solen proporcionar bones imatges: les declaracions de jugadors i entrenadors, els entrenaments i partits del RCD Mallorca… això sempre dóna joc, i sobretot en les aigües remogudes dels darrers temps (i perdonau la broma fàcil).

    3) El programa conta amb un reporter, Joan Barceló, que ha creat …Barceló Directe (a l’estil d’España Directo o Balears en acció), per a visitar fires i festes, deixant mostres del seu sentit de l’humor (“Quina és sa monja més musical? – s’or_questra”). També hi ha na Tonina, la reportera política que es passeja pel Parlament de les illes Balears, jugant amb el bon humor dels polítics: per exemple, fa unes setmanes els demanava què desitgen per al 2009 …però per als seus adversaris (quin perill).

     Un altre espai que provoca el somriure és “Tremponada Alta” (una paròdia de “Temporada Alta”) dedicada a mesclar preguntes i respostes: per exemple, qüestions de Josep Sandoval o Karmele Marchante amb contestacions de Maria Antònia Munar.

     Per anar acabant, n’Adrià i na Noemí (no debades és la veu de Lady Vinil) ens sorprenen també cantant un clàssic, en versió d’Això és tot: és a dir, canviant la lletra de cançons populars per a adaptar-la a un tema d’actualitat, amb els subtítols del karaoke inclosos. Per exemple, fa dos dimarts cantaren el “We are the world, we are the children” aquell d’en Michael Jackson i companyia (de quan a l’estrella del pop li agradaven els infants …però d’una manera diferent a la d’ara); això sí, la cantaren amb una lletra referida al finançament de les Illes Balears, sota el títol “Som uns pringats, som un desastre”. Encara no l’he trobada al Youtube 🙂 Enhorabona pel programa, i endavant ses atxes! 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s