L’estiu s’acaba

Formentera-llaüt     Això s’acaba al·lots. A l’estiu encara li queden alguns dies, però és igual: ja fa algunes setmanes que per tot arreu ens recorden que s’acaben les vacances. I deu ser ver perquè els al·lots ja han tornat a l’escola (els mestres també) i les cadenes de ràdio i televisió comencen les seves noves temporades.

     Aquests darrers mesos he viscut d’aprop la formació d’una autèntica Orquestrassa entre els amics de Tassa i Mitja (IB3 Ràdio): les fantàstiques Noemi Garcies i Margalida Mateu i el gran Carles Sànchez m’han acollit cordialment cada dimarts horabaixa, en un programa que m’ha permès aprendre un munt de coses d’internet amb l’expert Benjamí Villoslada i de la “gestió de parelles” amb  Toni Alcalà. Moltes gràcies a tots, companys. Ens hem divertit fent el Diccionari de l’Estiu, i és probable que col·laborem en altres projectes. Segur que sí.

     També tancam la primera temporada d’aquest blog. A hores d’ara, hem tengut 6.599 visites -moltes més de les que m’esperava quan començàrem aquesta aventura fa ara un any- amb una trajectòria ascendent: 1.067 visites són només del passat mes d’agost, i n’estic ben content. Moltes d’elles procedeixen de l’entrada que férem sobre el Premi a la Solidaritat que el Consell de Mallorca ha concedit a El Crepuscle encén estels (IB3 Ràdio), programa que dilluns 14 comença nova temporada, de 9 a 10 del vespre. Serà ver que l’estiu s’acaba? Ja sé que diuen que la lletra de Summercat és trista, però m’agrada la cançó, m’agrada l’anunci i, per mi, és la cançó d’aquest estiu. 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s