Música i Patrimoni • L’hora del Crepuscle 15 • dimecres 21 de juliol

    Continuant la redifusió d’una selecció d’entrevistes dels selenites que han vengut a El crepuscle encén estels durant la darrera temporada, L’Hora del Crepuscle · IB3 Ràdio, 21:00 · recupera les converses de Tomeu Orell amb dues convidades que ens visitaren el passat mes de desembre:    

foto: Manolo Gómez - http://llautalzina.blogspot.com/

HORTÈNSIA BLANCO és historiadora i presidenta de l’Associació d’Amics del Museu Marítim de Mallorca. Un símbol de la seva lluita per a conservar el patrimoni marítim de l’illa és el llaüt Alzina, una embarcació declarada Bé d’Interès Cultural (BIC) construïda als anys ’40 del segle XX i que, després d’esser restaurada, va ser botada novament fa ara dos anys, el juliol del 2008. A la secció Sans i Sons, per a gaudir d’una vida millor, espiritualment i materialment, ens aconsella “viure amb sentit de l’humor”, i escoltar “Gracias a la vida” de Mercedes Sosa.

 —————————————————————————————

CARME JAIME és cantant. Segons confessa a la seva pàgina web, el jazz, funk, soul, blues, latin-jazz… constitueixen el seu terreny de joc….. A la secció Sans i Sons, per a viure una vida més sana, ens recomana “mantenir sempre una vida amb una higiene i una postura física i mental correcta”, i escoltar una cançó amb música de Sebastián Raimundo.

L’Hora del Crepuscle

• IB3 ràdio en directe • a les 9 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s