Ensenyament i Cultura • L’hora del Crepuscle 17 • divendres 23 de juliol

     Continuant la redifusió d’una selecció d’entrevistes dels selenites que han vengut a El crepuscle encén estels durant la darrera temporada, L’Hora del Crepuscle · IB3 Ràdio, 21:00 · recupera les converses de Pere Estelrich amb dos convidats que ens visitaren la passada primavera: 

    
ENRIC POZO és el president de la Cooperativa Gorg Blau (Col·legi Sant Felip Neri) i de les Cooperatives d’Ensenyament de les illes Balears. A la secció Sans i Sons, per a viure una vida més sana, en tots els sentits, ens recomana “dialogar, mantenir les amistats i oblidar el consumisme”, i escoltar “Imagine” de John Lennon

—————————————————————————————

     JOSEP CIFRE és president de la Caixa d’Estalvis de Pollença ‘Colonya’ i de la Fundació Guillem Cifre de Colonya. El 2008 va ser l’Any Guillem Cifre de Colonya, clos amb l’estrena del documental de Pere Salas ”El sant que no anava a missa” al Teatre Principal de Palma, dedicat a aquest pedagog i polític mallorquí, fundador de la Institució Lliure d’Ensenyanca de Pollença.  A la secció Sans i Sons, per a gaudir d’una vida millor, espiritualment, Josep Cifre ens aconsella “Carpe Diem”, i escoltar “El pi de Formentor” de Maria del Mar Bonet.

L’Hora del Crepuscle

• IB3 ràdio en directe • a les 9 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s