Disseny i Història • L’hora del Crepuscle 20 • dimecres 28 de juliol

     Continuant la redifusió d’una selecció d’entrevistes dels selenites que han vengut a El crepuscle encén estels durant la darrera temporada, L’Hora del Crepuscle · IB3 Ràdio, 21:00 · recupera les converses de Pere Estelrich amb uns convidats que ens visitaren el passat mes de maig:    

     JAUME VILARDELL i GABRIELLE RIPOLL són dissenyadors de l’estudi a-divina, que ens parlaran del món de la comunicació visual, i dels seus nous projectes i treballs més recents. Entre d’ells destaquen les il·lustracions realitzades per a la promoció de la pel·lícula de Julia Ormond The wronged man o la “identitat visual” de l’Aurei, restaurant ubicat al Club de Mar de Palma. A la secció Sans i Sons, per a gaudir d’una vida millor, espiritualment i materialment, ens aconsellen “desdramatitzar les males notícies” (ell) i “ser agosarat: el No ja el tens…” (ella), tot això escoltant “Comment te dire Adieu?” de François Hardy.

 —————————————————————————————

     JOSEP MARIA MURIÀ és escriptor i historiador, i ha investigat especialment l’origen de la “charreria” (el conjunt de festes i esports relacionats amb els “rodeos” i els genets mexicans), així com el tequila, producte de la fermentació del suc de l’agave. Mexicà de naixença i català militant ha estat guardonat amb el Premi Internacional Catalònia de l’Institut d’Estudis Catalans.

L’Hora del Crepuscle

• IB3 ràdio en directe • a les 9 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s