Música i Lletra • L’hora del Crepuscle 21 • dijous 29 de juliol

     Continuant la redifusió d’una selecció d’entrevistes dels selenites que han vengut a El crepuscle encén estels durant la darrera temporada, L’Hora del Crepuscle · IB3 Ràdio, 21:00 · recupera les converses de Pere Estelrich amb dos convidats que ens visitaren el passat mes de maig:

     Mossèn ANTONI FULLANA és canonge de la Seu de Mallorca, membre de la Comissió Diocessana de Música, melòman i integrant destacat dels Amics de l’Òpera del Teatre Principal. A la secció Sans i Sons, per a gaudir d’una vida més sana, espiritualment, ens aconsella “viure sobre la marxa: no apurar-se pel que passà o el que passarà”, i escoltar “Ave Maria” de Charles Gounod, peça que ha tengut versions ben diverses.

—————————————————————————————


portula.blogspot.com/2008/11/rf-don-gabriel-janer-manila.html

     GABRIEL JANER MANILA és escriptor i pedagog. La seva obra és ingent pel que fa a novel·la, narrativa juvenil, investigació, divulgació, teatre, i…. recentment ha publicat He jugat amb els llops, novel·la basada en una recerca que l’autor va fer fa una trentena d’anys, sobre Marcos, un nin que visqué 10 anys enmig de les muntanyes, en comunió perfecta amb la Natura, que l’ajudà a sobreviure dins la manca d’afecte i amor, causada pel seu abandonament. A la secció Sans i Sons, per a viure una vida millor, en tots els sentits, ens recomana “escoltar històries i contar-les perquè així aprenem a viure”, i escoltar “Take this waltz” de Leonard Cohen.

L’Hora del Crepuscle

• IB3 ràdio en directe • a les 9 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

Deixa un comentari