Denúncia i Filosofia • L’hora del Crepuscle 22 • divendres 30 de juliol

     Continuant la redifusió d’una selecció d’entrevistes dels selenites que han vengut a El crepuscle encén estels durant la darrera temporada, L’Hora del Crepuscle · IB3 Ràdio, 21:00 · recupera les converses de Pere Estelrich amb dos convidats que ens visitaren en els darrers mesos:

     MARC MASMIQUEL és un dissenyador gràfic i editor mallorquí que recentment ha presentat a Palma l’Editorial Invisible amb el llibre Rostros de Selva. Resistencia indígena en la Amazonia peruana, un recull de 55 retrats dels protagonistes de l’anomenada “matança de Bagua”, que va tenir lloc el 5 de juny de 2009 al departament d’Amazonas. A la secció Sans i Sons, per a viure una vida més sana, en tots els sentits, ens recomana “ser generós amb tot el que ens envolta, i sentir-nos part d’això”, i escoltar “Us” de Regina Spektor.

—————————————————————————————

     FRANCESC CASADESÚS és doctor en Filosofia i professor de Filosofia Grega del Departament de Filosofia i Treball Social de la UIB. President de la Secció Balear de la SEEC (Sociedad Española de Estudios Clásicos), és coordinador del Curs de Pensament i Cultura Clàssica que se celebra des de fa set anys a la Fundació la Caixa de Palma i en el que han intervingut nombrosos especialistes. Ha coordinat també els Cursos de Pensament de Cultura Clàssica celebrats a l’Ateneu de Maó i a l’extensió de la UIB a Eivissa-Formentera. Els seus treballs i investigacions estan relacionats amb estudis de vocabulari filosòfic grec, religió i filosofia grega. Ha participat mitjançant la presentació de comunicacions i ponències a nombrosos congressos nacionals i internacionals.

L’Hora del Crepuscle

• IB3 ràdio en directe • a les 9 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s