Llengua i Ciència • L’hora del Crepuscle 23 • dilluns 2 d’agost

     Continuant la redifusió d’una selecció d’entrevistes dels selenites que han vengut a El crepuscle encén estels durant la darrera temporada, L’Hora del Crepuscle · IB3 Ràdio, 21:00 · recupera les converses de Pere Estelrich amb dos convidats que ens visitaren en els darrers mesos:

 

http://www.arpellots.cat/images/presentsbert.jpg

     MIQUEL SBERT és un filòleg mallorquí, expert en cultura popular, i autor, entre d’altres publicacions, de Llengua de Glosador (2009), un recull d’articles sobre poesia oral que aparegueren inicialment al diari Última Hora. A la secció Sans i Sons, per a gaudir d’una vida millor, espiritualment i materialment, ens aconsella “viure honestament, no molestar ningú, i no voler per als altres allò que no vols per a tu” i escoltar “Imagine” de John Lennon.

 —————————————————————————————

     MARIA JOSEP PICÓ és una periodista valenciana especialitzada en la divulgació científica, autora del llibre El canvi climàtic a casa nostra (Edicions Bromera). A la secció Sans i Sons, per a gaudir d’una vida més sana, espiritualment, ens aconsella “recuperar més el contacte amb les persones: no deixar-ho tot per a les telefonades i els correus electrònics” i escoltar una cançó de Miquel Gil.

 L’Hora del Crepuscle

• IB3 ràdio en directe • a les 9 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s