Vins i Societat • L’hora del Crepuscle 29 • dimarts 10 d’agost

Continuant la redifusió d’una selecció d’entrevistes dels selenites que han vengut a El crepuscle encén estels durant la darrera temporada, L’Hora del Crepuscle · IB3 Ràdio, 21:00 · recupera la conversa de Pere Estelrich amb uns convidats que ens visitaren el passats mesos:

TONI TARABINI és sociòleg, i president de la Fundació GADESO, que ha publicat nombrosos estudis sobre educació, immigració, turisme,… perquè té com a objectius bàsics la investigació participativa de la realitat socioeconòmica i cultural de les illes Balears, així com la seva promoció i divulgació. A la secció Sans i Sons, per a gaudir d’una vida millor, en tots els sentits, ens aconsella “prendre’t menys seriosament a tu mateix i més seriosament els altres” i escoltar no res, una mica de silenci.

—————————————————————————————

ANTONI BENNÀSSAR és biòleg, ha estat vicerector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), i presideix actualment la Denominació de Vins d’Origen Pla i Llevant de Mallorca. A la secció Sans i Sons, per a gaudir d’una vida més sana, materialment i espiritualment, ens aconsella “no estressar-nos excessivament, només una miqueta… i amb una feina que ens agradi” i escoltar una cançó de Francesco de Gregori.

L’Hora del Crepuscle

• IB3 ràdio en directe • a les 9 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s