Històries i Viatges • L’hora del Crepuscle 35 • dimecres 18 d’agost

Continuant la redifusió d’una selecció d’entrevistes dels selenites que han vengut a El crepuscle encén estels durant la darrera temporada, L’Hora del Crepuscle · IB3 Ràdio, 21:00 · recupera la conversa en profunditat de Pere Estelrich amb dos convidats que ens visitaren el passat mes d’octubre:

arta.balearweb.net/get/Antoni_Picazo_2_mpt.jpg

     ANTONI PICAZO és un historiador illenc, coautor amb Jesús Garcia Marín de La Il·lustració a Mallorca. El periode il·lustrat tengué a les nostres illes una sèrie de figures notables: Bonaventura Serra, el cardenal Despuig, i la Societat Econòmica Mallorquina d’Amics del País; l’ambiciós pla de millores de Miquel Gaietà Soler a les Pitiüses; la Societat Maonesa de Cultura i Joan Ramis i Ramis. Tots ells formen part d’una època clau en la nostra història, a cavall entre l’Antic Règim i la modernitat que comportarà el s. XIX. A la secció Sans i Sons, per a gaudir d’una vida més sana, en tots els sentits, ens aconsella “viure amb tranquil·litat”.

—————————————————————————————

     JOSEP MARIA ROMERO és un viatger solitari, autor, entre d’altres llibres, de Sempre l’Oest: una volta al món sense avió i sense mapa.  El nostre convidat d’avui ha viatjat, sempre cap a l’oest, per l’Amazones, Austràlia, Indonèsia, Xina, Sibèria… i ha passat tres hiverns a Laos. Laos té quasi 7 milions d’habitants que viuen a quasi 237.000 km²; imaginau-vos si ficàssim els 7 milions i mig de catalans a un territori 7 vegades i mitja més gros.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s