Solidaritat i Drets Humans • L’hora del Crepuscle 33 • dilluns 16 d’agost

Continuant la redifusió d’una selecció d’entrevistes dels selenites que han vengut a El crepuscle encén estels durant la darrera temporada, L’Hora del Crepuscle · IB3 Ràdio, 21:00 · recupera les converses de Pere Estelrich amb dos convidats que ens visitaren la passada tardor:

       MARGALIDA RIUTORT, delegada de Càritas a Mallorca, una institució que te com a finalitat lluitar a favor de la justícia social de l’Església, atenent les persones més vulnerables, empobrides i excloses. A la secció Sans i Sons, per a gaudir d’una vida millor, espiritualment i materialment, ens aconsella “autoacceptar-se i viure tranquil, amb coherència” i escoltar una cançó de Whittaker.

—————————————————————————————

     BERNAT VICENS, president de Drets Humans de Mallorca, una Organització no Governamental que realitza tot tipus d’activitats per a denunciar les violacions dels drets cívics que es produeixen aquí, a l’illa, i a fora: tortures, maltractaments, la pena de mort, la situació dels presos,… i les guerres que afecten tot el món. A la secció Sans i Sons, per a gaudir d’una vida més sana, en tots els sentits, ens aconsella “una mica d’austeritat i crear pau dins tu mateix” i escoltar un Preludi de Frédéric Chopin.

L’Hora del Crepuscle

• IB3 ràdio en directe • a les 9 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s