Memòria i Història · L’hora del Crepuscle 39 · dimarts 24 d’agost

     Continuant la redifusió d’una selecció d’entrevistes dels selenites que han vengut a El crepuscle encén estels durant la darrera temporada, L’Hora del Crepuscle · IB3 Ràdio, 21:00 · recupera la conversa de Pere Estelrich amb uns convidats que ens visitaren la passada tardor:

     JOSEP RAMON FEMENIAS vé a parlar-nos de la publicació de Crònica d’una infàmia. El procés contra Emili Darder, Alexandre Jaume, Antoni Mateu i Antoni Maria Ques, de Josep Moll Marquès, que va ser presentat a Palma el passat 3 de novembre. Una tema, el de la Memòria Històrica, i uns personatges que ens han interessat aquí des de sempre. A la secció Sans i Sons, per a gaudir d’una vida millor, físicament i espiritualment, ens aconsella “Mens sana in corpore sano” i escoltar “L’Himne a l’Alegria”, de la Novena Simfonia de Beethoven.

—————————————————————————————

     PERE MOREY és escriptor, contacontes i folclorista, que avui ens parlarà, entre moltes d’altres coses, del llibre Mai no moriràs Gilgamesh. Ha viatjat per mig món i ha descrit l’altre mig a tot un seguit de rondalles, novel·la negra i, sobre tot, relats de caire històric que, dirigits a tots els lectors, tenen una rebuda especialment existosa entre els més joves. El selenita d’avui compta amb una carrera àmpliament guardonada que començà amb títols com, per exemple, Rondalles pels qui els agrada la història (1984), Pedres que suren (1986), o El llaüt de vela negra (1992), i ha participat –divulgant la nostra història de forma ben divertida– en nombrosos programes de TV com Trolley d’IB3

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s