Història i Família • L’hora del Crepuscle 42 • divendres 27 d’agost

       Continuant la redifusió d’una selecció d’entrevistes dels selenites que han vengut a El crepuscle encén estels durant la darrera temporada, L’Hora del Crepuscle · IB3 Ràdio, 21:00 · recupera les converses de Pere Estelrich amb dos convidats que ens visitaren la passada tardor:

         BERNARDO STENGEL de l’Associació de Pares de Família Separats de Balears. Aquesta associació, nascuda el 1993, lluita –entre d’altres objectius– per la Custòdia Compartida dels fills després del divorci i la desaparició de les pensions compensatòries.  A la secció Sans i Sons, per a gaudir d’una vida millor, espiritualment i materialment, ens aconsella “ser més optimistes i relativitzar les coses” i escoltar una cançó de Ray Charles.

—————————————————————————————

     ANTHONY BONNER és un humanista mallorquí nat a Nova York. Amb ell, gaudirem de la presència d’un gran lul·lista, traductor, i científic que participà en la fundació del GOB. Entre les seves múltiples publicacions destaquen les Obres Selectes de Ramon Llull (1232-1316) a càrrec de l’Editorial Moll (1989) i les Selected Works of Ramon Llull. A la secció Sans i Sons, per a gaudir d’una vida més sana, espiritualment, ens aconsella “seguir cadascú el seu propi camí” i escoltar “La mort i la donzella” de Schubert.

L’Hora del Crepuscle

• IB3 ràdio en directe • a les 9 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s