Finances i viatges • L’hora del Crepuscle 46 • dijous 2 de setembre

     Continuant la redifusió d’una selecció d’entrevistes dels selenites que han vengut a El crepuscle encén estels durant la darrera temporada, L’Hora del Crepuscle · IB3 Ràdio, 21:00 · recupera les converses de Pere Estelrich amb dos convidats que ens visitaren el passat hivern:

     MANOLO VIDAL és assesor fiscal, consultor d’empreses, i un bon amic i col·laborador habitual del Crepuscle. A la secció Sans i Sons, per a gaudir d’una vida millor, espiritualment i materialment, ens aconsella “fer feina –que lleva molt de temps per pensar en altres mals de caps– i aprofitar el cap de setmana”, i escoltar “De vez en cuando la vida” de Joan Manuel Serrat.

—————————————————————————————

       JOAN MANRESA és un escriptor felanitxer, col·laborador del Diari de Balears, on descriu la seva faceta de viatger, com “trescador de la Mediterrània”. Amb això del viatjar tens dues opcions. La primera és el viatge tradicional: navegar, cavalcar, caminar per les dues riberes, l’europea i l’africana, pot esser apassionant. La segona serà segurament més barata i, en certs casos, tan engrescadora com l’anterior: llegir llibres, gaudir de les seves fotografies, trescar per internet… tot sigui per averiguar detalls ben curiosos de tota aquesta Mar, des de l’Estret del Bòsfor i dels Dardanels o el Canal de Suez fins a la Punta de Tarifa. A la secció Sans i Sons, per a gaudir d’una vida més sana, en tots els sentits, Manresa ens aconsella “seguir un proverbi àrab: un home que frissa és un home mort”.

L’Hora del Crepuscle

• IB3 ràdio en directe • a les 9 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

Anuncis

Un pensament sobre “Finances i viatges • L’hora del Crepuscle 46 • dijous 2 de setembre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s