Ciències i Lletres • L’hora del Crepuscle 48 • dilluns 6 de setembre

      Continuant la redifusió d’una selecció d’entrevistes dels selenites que han vengut a El crepuscle encén estels durant la darrera temporada, L’Hora del Crepuscle · IB3 Ràdio, 21:00 · recupera les converses de Pere Estelrich amb uns convidats que ens visitaren el passat mes d’octubre:

     NÚRIA MARBA és investigadora de l’IMEDEA (l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats vinculat al CSIC i a la Universitat de les illes Balears), i concretament del seu Departament del Canvi Global. A la secció Sans i Sons, per a gaudir d’una vida més sana, en tots els sentits, ens aconsella “estar tranquil·la amb tu mateixa” i escoltar una cançó de Marianne Faithfull.

—————————————————————————————

        LLEONARD MUNTANER és historiador i es doctorà (1988) amb una tesi sobre Els xuetes de Mallorca: espai, economia i societat a finals del s.XVII. Com editor, el 1989, fundà El Drac Editorial i el 1990, amb Josep Juan Vidal, El Tall editorial. Des del 1994 dirigeix Lleonard Muntaner, Editor, editorial especialitzada en el camp de les ciències socials que impulsa col·leccions de tant renom com Traus o Temps Obert, on s’hi publiquen traduccions al català d’obres d’assaig i de poesia d’autors de gran prestigi com Hannah Arendt o Guillaume Apollinaire. Muntaner va rebre el 2007 el Premi Ramon Llull. A la secció Sans i Sons, per a gaudir d’una vida millor, espiritualment i materialment, ens aconsella “gaudir d’una certa cultura del silenci”, i escoltar música de Pergolesi.

L’Hora del Crepuscle

• IB3 ràdio en directe • a les 9 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s