Lletres i Música • L’hora del Crepuscle 49 • dimarts 7 de setembre

    Continuant la redifusió d’una selecció d’entrevistes dels selenites que han vengut a El crepuscle encén estels durant la darrera temporada, L’Hora del Crepuscle · IB3 Ràdio, 21:00 · recupera la conversa de Pere Estelrich amb uns convidats que ens visitaren el passat mes de febrer:

http://2.bp.blogspot.com/_oUb7vDqc_t0/SAhUkCZfKHI/AAAAAAAACbg/RqeCJkATJHs/s1600-h/Miquel+FerrÃ%20+i+Martorell.jpg

       MIQUEL FERRÀ MARTORELL és escriptor i col·labora amb habitualment amb mitjans de comunicació com el Diari de Balears. El nostre convidat ha conrat diversos gèneres literaris, des de la la narrativa breu fins a la novel·la, passant per la no-ficció. En aquest darrer capítol, un apartat especial és el dedicat a la gastronomia (com La Cuina de la Revolució Francesa i les Balears, 2000) i els volums dedicats a Sóller i a la seva cuina (Sóller, imatges d’ahir, Sollerics arreu del món). A la secció Sans i Sons, per a gaudir d’una vida millor, físicament i espiritualment, ens aconsella “desfer-se dels lligams de les coses que vénen de fora; tornar a un mateix” i escoltar música de Harry Potter.

—————————————————————————————

       ESTHER BOSCH és una jazz-woman que ha començat la seva carrera en solitari amb Myself (2010), confessant influències d’estrelles com Ella Fitzgerald o Billie Holiday, les quals li obriren les portes “d’un món de colors”. Aquí la podem veure en una recent Nit de Jazz celebrada a Cala Rajada (Mallorca) amb motiu de les Festes de Sant Roc (agost 2010)

L’Hora del Crepuscle

• IB3 ràdio en directe • a les 9 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s