Memòria i Art • L’hora del Crepuscle 51 • dijous 9 de setembre

     Continuant la redifusió d’una selecció d’entrevistes dels selenites que han vengut a El crepuscle encén estels durant la darrera temporada, L’Hora del Crepuscle · IB3 Ràdio, 21:00 · recupera les converses de Pere Estelrich amb dos convidats que ens visitaren la passada tardor:

     La periodista MARGALIDA CAPELLÀ va venir a xerrar sobre la Memòria Històrica de la Guerra Civil a Mallorca. Ella és l’autora de Dones republicanes, llibre publicat l’any passat amb entrevistes a ciutadanes que foren víctimes de la contesa i de la repressió, o amb els seus familiars més directes. A la secció Sans i Sons, per a gaudir d’una vida més sana, en tots els sentits, ens aconsella “no deixar assignatures pendents: els problemes s’han de resoldre”, i escoltar “Jo sóc català” de Biel Majoral.

—————————————————————————————

        GINA SAS és llicenciada en Hª de l’Art i crítica del Diario de Mallorca i vingué a parlar de la relació entre LA DONA I L’ART, amb exemples com l’obra de la nordamericana Kiki Smith, presentada la primavera del 2009 a la Fundació Joan Miró de Barcelona; en el blog de Gina Sas trobareu més informació de la seva instal·lació Her Memory. A la secció Sans i Sons, per a gaudir d’una vida millor, espiritualment i materialment, ens aconsella “anar a veure molt d’art i fruir-ne”, i escoltar “Every breath you take” de Police.

L’Hora del Crepuscle

• IB3 ràdio en directe • a les 9 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s