Lletres i Escena · L’hora del Crepuscle 52 · divendres 10 de setembre

     Acaba avui divendres la redifusió d’una selecció d’entrevistes dels selenites que han vengut a El crepuscle encén estels durant la darrera temporada, amb el darrer programa de L’Hora del Crepuscle · IB3 Ràdio, 21:00 · recupera les converses de Pere Estelrich amb dos convidats que ens visitaren fa tres mesos:

http://promocat.cecili.cat/post/13644

     L’escriptor i activista social MARIANO MORAGUES ha viscut durant més de tres dècades al Perú –entre gent de parla castellana, quítxua o aimara– i és l’autor de llibres com La veu de les arrels.

—————————————————————————————

      El menorquí RODO GENER és president de l’Associació d’Actors i Actrius Professionals de les illes Balears. Aquest artista ciutadellenc ha interpretat Brecht, Shakespeare, Txèkhov, Neil Simon, Llorenç Villalonga, Pere Capellà… ha participat en sèries de TV com Vallterra, Laberint de Passions i Ous amb Caragols, i en videoclips, curtmetratges i altres pel·lícules. Darrerament Rodo Gener és també l’agut crític que comenta les pel·licules de “porrassos” al programa de Javier Matesanz a IB3 Ràdio Cinemal·loqui. A la secció Sans i Sons, per a gaudir d’una vida més sana, físicament i espiritualment, ens aconsella “no enfadar-se per cap motiu”, i escoltar la cançó “Maybe I’m wrong” dels Blue Brothers.

L’Hora del Crepuscle

• IB3 ràdio en directe • a les 9 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s