El pont… de Madison? • crepuscle 646 • dimarts 7 de desembre

     Arribam avui dimarts al programa 646 d’El crepuscle encén estels · IB3 Ràdio, 21:00 · que compta amb seccions com STAR SYSTEM (amb les recomanacions cinematogràfiques, o no, de na Margalida Ferrer), EPPUR SI MUOVE (amb les notícies científiques d’en Biel Vich), i VIDA INTEL·LIGENT (la secció educativa de na Maria Antich).

     Ah, i tot això recordant l’àlbum Thriller de Michael Jackson, amb la seva cançó “Beat it”, i la versió que en va fer Richard Cheese.

     Enmig d’aquest llarg “pont”, per a elaborar aquest Filaprim teníem diverses possibilitats: Quants de ponts fotografià Clint Eastwood a Madison? …idò resulta que a tot aquest comtat d’Iowa només n’hi ha 6 (i… no basten fins arribar a 6-4-6). Quants de milers de ciutadans s’han vist perjudicats per l’estrés dels nostres sofrits controladors? 646.000? …no, la premsa d’ahir afirmava que, segurament, no han passat de 600.000 (uff!). Quants de controladors hi ha (per ara) en plantilla? …hmm, segur que més de 646, però he descobert que sempre teniu, devora vosaltres, un controlador, un driver per a escàners, càmeres web,… que Canon, Philips, o Lexmark han batejat amb un nombre cap-i-cua, precisament, …el 646

646, qui ho diria?, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui 

EL CREPUSCLE ENCÉN ESTELS

• IB3 ràdio en directe • a les 9 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s