Daniel Molinero • crepuscle 652 • dimecres 15 de desembre

Mitjan setmana arriba el dimecres amb el programa 652 d’El crepuscle encén estels · IB3 Ràdio, 21:00 · que obrirem amb la secció QUATRE ESTACIONS en la qual Manolo Gómez parlarà de patrimoni marítim, i recomanarà alguns llibres relacionats amb la mar a GALÀXIA GUTENBERG. A continuació, arribarà l’entrevista de Pere Estelrich al carnisser DANIEL MOLINERO, el selenita d’anit que ens contarà com es presenta el consum de carn en la imminent temporada de festes, enmig d’un Nadal en crisi.

    “Val més donar guany al carnisser que a l’apotecari” diu un refrany illenc. Com en tot, entre poc i massa la mesura passa: la carn ens aporta un gran nombre de proteïnes i aminoàcids essencials, essent a més responsable de reactivar el metabolisme del cos humà. El seu greix és un realçador dels sabors i també un mitjà de transport de les vitamines liposolubles que hi ha a la carn, però conté un contingut relativament alt de greixos saturats i de colesterol, dos compostos que, en excés, poder ser relacionats amb alguns problemes de salut, com l’arteriosclerosi. Trobareu* un dels primers articles que tractaren els efectes d’una dieta rica en lípids al volum 124 (any 1966) de “The Journal of Experimental Medicine”, entre les pàgines 635 i …652

652, precisament, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui. 

* el trobareu clicant aquí http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2138247/pdf/635.pdf

EL CREPUSCLE ENCÉN ESTELS

• IB3 ràdio en directe • a les 9 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

Un pensament sobre “Daniel Molinero • crepuscle 652 • dimecres 15 de desembre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s