Sans i Sons (1) • crepuscle 663 • divendres 31 de desembre

Al final d’aquesta setmana arriba la nit de Cap d’Any amb el programa 663 d’El crepuscle encén estels · IB3 Ràdio, 20:30 · que correspon a aquests primers minuts que dedicam a engirgolar el sopar de la nit de Cap d’Any. Avui començarem fent un repàs a QUÈ HEM APRÈS AQUEST ANY AL CREPUSCLE?, també tendrem una edició especial d’EL SENTIT DE LA VIDA de Joan Roca, i acabarem amb una primera part del resum de SANS i SONS d’aquest darrer trimestre del 2010.

     Entre les recomanacions musicals, avui sonaran, entre d’altres, cançons tan estimades pels nostres selenites com La mer de Sarah Brightman (una proposta de Joan Rosselló de Bombers sense fronteres)

o Like a Rolling Stone, de Bob Dylan (l’elecció de l’escriptor José Carlos Llop)

    Aquí, que ens agrada tant parlar de llibres, ara que estam tan encuriosits pels e-books i l’aplicació de les noves tecnologies a la lectura, és bo recordar la figura del rei assiri Assurbanipal. Un dels pocs monarques de l’Antiguitat que sabia llegir i escriure (i no només de l’Antiguitat!) ha passat a la Història per la seva esplendor política, però també per haver creat la biblioteca de Nínive, on s’hi va recollir tota la literatura disponible en escriptura cuneïforme d’aleshores. Emperò, el mateix Assurbanipal també demostrà el seu poder destructor quan devastà la ciutat de Tebes i l’Alt Egipte a partir de l’any ..663 abans de Crist

663, precisament, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui. 

EL CREPUSCLE ENCÉN ESTELS

• IB3 ràdio en directe • a les 8:30 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s