El tassó… mig ple o mig buit? • crepuscle 691 • dijous 10 de febrer

Avui dijous arriba el programa 691 d’El crepuscle encén estels · IB3 Ràdio, 21:00 · que començarà amb la secció FORAT NEGRE, on Sebastià Roser parlarà del FEBRER I LA CULTURA POPULAR.

  A continuació, la tertúlia transcorrerà ORBITANT en torn a l’optimisme: ÉL TASSÓ ÉS MIG BUIT O MIG PLE? Ahir, Eduard Punset va ser investit Doctor Honoris Causa per la Universitat de les illes Balears per “haver convertit la ciència i els temes d’actualitat en temes de conversa al carrer“. Punset afirmà que no havia viscut mai “res semblant en sensibilitat i bellesa a aquest acte” en els seus 74 anys i recordà que «el secret de la felicitat és saber escollir el nostre domini, allò que ens meravella i alhora ens esgarrifa». O tal vegada, dit amb altres paraules, allò que ens fa veure el tassó mig ple o mig buit, i ens fa ser més feliços o infeliços.

     Per cert, Punset també va tenir la seva faceta política des de l’antifranquisme (com a militant del PCE) fins a ser ministre d’UCD i eurodiputat del CDS. Els anys de la Transició varen ser descrits de primera mà per un altre barceloní, Laureano López Rodó, exministre tecnòcrata del franquisme, al llibre La larga marcha hacia la monarquia (editorial Noguer) en les seves ….691 pàgines.   

691, precisament, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui. 

EL CREPUSCLE ENCÉN ESTELS

• IB3 ràdio en directe • a les 9 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s