El Pla Bolonya • crepuscle 695 • dijous 17 de febrer

Avui dijous arriba el programa 695 d’El crepuscle encén estels · IB3 Ràdio, 21:00 · que començarà amb la secció FORAT NEGRE, en la qual ens acostarem a l’associació Embruixart, amb l’ajuda de Jaume Reus i Miquel Àngel Marroig.

A continuació, la tertúlia transcorrerà ORBITANT en torn al PLA BOLONYA amb convidats com els professors de la UIB Juanjo Montaño i la pedagoga Maria Antich, i alumnes com na Natàlia i en Toni. “El Procés de Bolonya” és un conjunt de mesures preses, a partir de la Declaració signada (1999) a aquella ciutat italiana pels ministres europeus d’Educació, per tal de configurar el que s’anomena com Espai Europeu d’Ensenyament Superior.

Bolonya conta amb la universitat més antiga d’Occident, i és avui en dia una ciutat moderna, ben comunicada per ferrocarril i avió. El seu aeroport rep vols de totes les grans companyies d’aviació. Una d’elles, Meridiana, la companyia italiana de baix cost fundada per l’Aga Khan, ha estat als darrers temps en els mitjans per problemes financers i judicials. Els problemes s’agreujaren a partir d’alguns incidents, que s’iniciaren amb la fallida d’un motor que provocà l’aterratge d’emergència a Fiumicino, el 13 de febrer del 2007, d’un dels seus aparells que feia la ruta Catània-Bolonya, amb l’indicatiu IG …695.

 …695, precisament, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui.

 EL CREPUSCLE ENCÉN ESTELS

• IB3 ràdio en directe • a les 9 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s