RAC a Barcelona • crepuscle 733 • dimarts 12 d’abril

Arribam en dimarts al programa 733 d’El crepuscle encén estels · IB3 Ràdio, 21:00 ·  que compta amb les seccions habituals de cada dimarts: STAR SYSTEM (amb les recomanacions, o no, de na Margalida Ferrer), EPPUR SI MUOVE (les notícies científiques de l’arxipèlag i del planeta, recopilades pel Dr. Vich), i VIDA INTEL·LIGENT (la secció educativa de na Maria Antich). A més, hi haurà DUES VERSIONS d’un mateix tema musical: el “Qué será, será…”.

La nostra eixida conjunta a Barcelona dijous passat per tal de recollir la Menció de Qualitat als Premis Ràdio Associació de Catalunya (RAC) ens va permetre aprendre molts de detalls que desconeixíem de la bella ciutat comtal:

– Que l’aeroport del Prat pot tenir problemes de boira, segons els benemèrits controladors –sempre vetlant per la nostra seguretat– tot i que hi faci una soleada de Cal Déu.

– Que arribar tard dues hores, en cas d’una part de l’equip, i tres hores, en el cas de la resta del Crepuscle, no va impedir que ocupàssim els nostres seients a l’auditori ONCE. Tot és qüestió de guardar lloc, com al futbol.

– Que va ser tot un detall celebrar el lliurament dels Onzens Premis RAC a l’Auditori ONCE de Barcelona. Un detall de bon humor perquè, com va dir, el presentador de l’acte, sort que no eren els Vint-i-Dosens, que haguéssim acabat… a Bailén-22.

– Que noltros creiem que teníem l’equip més nombrós, però una ràdio local catalana va fer pujar els 23 col·laboradors i membres de l’equip del programa… i no va caure ningú. Devora ells, noltros 8, més la cap de programes d’IB3 Ràdio Alícia Franco i el director general de la corporació Pedro Terrassa, semblàvem un simple equipet de futbol de no-res.

– Que hi ha molts, moltíssims restaurants bascos a Barcelona, però va ser possible només gràcies a en Manolo trobar el Txapela… els taxistes barcelonins –de Cornellà o de Rawalpindi– no sempre tenen GPS o no el saben manejar… sort dels clients espavilats, i del seu I-Phone, que si no…

– Que na Maria Moreno, la nostra productora, va descobrir que molts estancs de Barcelona tenen als mostradors kits preparadíssims per a fumar, i no tabac, precisament.

– Que passar per una penya que es digui “Els Optimistes”, i al carrer Bon Succés, era massa fort per un optimista com Joan Roca: entrar directe i escriure els signes de la travessa que ens ha de treure de pobres va ser tot ú (vaja! això esper… perquè ningú no m’ha dit res de resultats… fins ara!)

– Que, per un equip com el del Crepuscle, badar per les llibreries barcelonines i acabar el dematí demanant un Campari només ens podia conduir a un baret de la Plaça del Pi, i no del nombre PI, sinó d’un pinet que ja necessita reforços.

Per cert, parlant del nombre PI, com tothom sap, el primer que va fer servir aquesta lletra per a expressar el 3,1416… va ser William Jones a principis del s.XVIII, tot i que qui la va popularitzar va ser el físic suís Leonhard Euler, poc després de convertir-se en director del Departament de Matemàtiques de Sant Petersburg, càrrec que ocupà l’any mil….733

733, qui ho diria?, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui 

EL CREPUSCLE ENCÉN ESTELS

• IB3 ràdio en directe • a les 9 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s