Stairway to heaven • crepuscle 738 • dimarts 19 d’abril

Arribam en dimarts al programa 738 d’El crepuscle encén estels · IB3 Ràdio, 21:00 ·  que compta amb les seccions habituals de cada dimarts: STAR SYSTEM (amb les recomanacions, o no, de na Margalida Ferrer), EPPUR SI MUOVE (les notícies científiques de l’arxipèlag i del planeta, recopilades pel Dr. Vich), i VIDA INTEL·LIGENT (la secció educativa de na Maria Antich). A més, hi haurà DUES VERSIONS d’un mateix tema musical: el “Stairway to heaven” de Led Zeppelin.

Diuen que el nom de la banda sorgí arran d’un acudit de Keith Moon, bateria de The Who, quan va dir que el nou grup fracassaria i cauria “com un Zeppelin de plom”. L’idea inicial “Lead  Zeppelin” canvià per “Led” per evitar problemes de pronunciació a Nordamèrica amb la paraula ‘plom’.

Precisament Zeppelin és també el nom d’una productora espanyola creada el 1992. Una de les primeres sèries que Zeppelin TV va coproduir per a Telecinco (amb Diagonal TV) va ser El Súper, un colebrot que es perllongà entre 1996 i 1999. Entre el seus guionistes hi havia Rodolf Sirera i Boris Izaguirre, i s’emeteren, durant quatre temporades, un total de …738 capítols

738, qui ho diria?, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui 

EL CREPUSCLE ENCÉN ESTELS

• IB3 ràdio en directe • a les 9 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s