Les biblioteques • crepuscle 758 • dijous 19 de maig

     Avui dijous arriba el programa 758 d’El crepuscle encén estels · IB3 Ràdio, 21:00 · i començarem parlant amb la secció “Forat Negre” que dedicarem al 75è aniversari de la BIBLIOTECA MUNICIPAL de PALMA, la Biblioteca de Cort. I continuarem xerrant de llibres perquè la conversa girarà ORBITANT en torn al PRESENT I FUTUR DE LES BIBLIOTEQUES.

El programa d’avui vé farcit de llibres, pàgines, paraules, lletres… De l’A a la Z, o més ben dit, de l’A d’Alaior (a Menorca) fins a la V baixa de Vilafranca de Bonany (a Mallorca), passant per la de Cort (Palma), Can Ventosa (a Eivissa) o la de Sant Francesc (a Formentera), les illes Balears compten amb una xarxa de biblioteques, públiques i privades, municipals o d’ambit més general, sobre la qual parlarem anit.

Ara que vivim a un món multilingüe, quants de llibres devem tenir a les nostres biblioteques en idiomes distints del català, o del castellà? Quants, en anglès, francès, alemany,..? I en xinès, diuen, la llengua del futur? En xinès mandarí, l’estàndar, perquè el cantonès, el que parlen molts dels xinesos que viuen entre nosaltres no té estès un ús formal o literari. La regió de Cantó, actualment Guangdong, ha estat tradicionalment una de les més obertes de Xina, especialment a partir de l’arribada d’àrabs i perses, els quals saquejaren la ciutat l’any…  758

758, precisament, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui.

 

EL CREPUSCLE ENCÉN ESTELS

• IB3 ràdio en directe • a les 9 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s