Juanjo Montaño • crepuscle 763 • divendres 27 de maig

Al final d’aquesta setmana arriba el programa 763 d’El crepuscle encén estels · IB3 Ràdio, 21:00 · Com cada divendres, intentarem esbrinar EL SENTIT DE LA VIDA, amb l’ajuda de Joan Roca, i parlarem, a la secció d’EL TELESCOPI, d’Hospital Central, una sèrie que acaba (o no).

La segona meitat del programa ens durà l’entrevista amb JUANJO MONTAÑO, vicerector de Docència i Qualitat de la UIB, que ens parlarà de la implantació del Pla Bolonya.

Hi ha ciutats que estan lligades, inevitablement, a la seva universitat. Bolonya n’és un cas, però la ciutat castellana de Salamanca també: al segle XIII, Alfons X el Savi va fundar la primera universitat cristiana de la Península Ibèrica, la Universitat de Salamanca, i les seves facultats de dret canònic i civil atragueren a estudiants de ben lluny (eren temps de globalització 😉 fins i tot de les Universitats de París i Bolonya, en plena Edat Mitjana. Una època medieval, per cert, ben convulsa a partir de la invasió islàmica del s. VIII, quan gran part dels nuclis urbans de la vall del Duero foren abandonats o destruïts a causa dels perills de la frontera. Successives conquestes de la ciutat, fetes per musulmans i cristians, acabaren d’arrasar el poc que quedava de la vila que havien fundat els celtes, com l’atac del rei asturià Alfons I, l’any … 763

763, precisament, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui. 

EL CREPUSCLE ENCÉN ESTELS

• IB3 ràdio en directe • a les 9 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

Un pensament sobre “Juanjo Montaño • crepuscle 763 • divendres 27 de maig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s