Jaume Bernades • crepuscle 764 • dilluns 30 de maig

Comença la setmana amb el programa 764 d’El crepuscle encén estels · IB3 Ràdio, 21:00 · que comptarà amb les seccions habituals de cada dilluns: QUÈ VÀREM APRENDRE LA SETMANA PASSADA? i EL LLOGARET GLOBAL (amb el comentari dels reportatges més interessants i de les notícies més curioses del cap de setmana). A continuació, arribarà l’entrevista amb el carnisser JAUME BERNADES.

L’esser humà és l’únic dels que habiten el planeta que, per incorporar les proteïnes i altres beneficis de la carn a la seva alimentació, necessita bescanviar-la per una quantitat determinada d’euros. Hem renunciat majoritàriament a la caça –tot un avanç– perquè ens resulta menys arriscada la seva adquisició als professionals de la carnisseria. L’ofici de carnisser fou reglamentat des de l’època romana, i durant els temps antics i medievals comptà arreu d’Europa amb no pocs privilegis. Actualment, carnisseries més o menys especialitzades, ens poden oferir carn de porc, vedella, pollastre, conill, estruç, cangur, porc senglar,… Els senglars, per cert, solen viure a alzinars, esbarzers i boscos com els del Montsià, a les terres de l’Ebre, a on es pot divisar tot el paisatge d’aquesta serra des de la Molacima, amb una altitud de …764 metres 

764, ja ho val, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui.

 EL CREPUSCLE ENCÉN ESTELS

• IB3 ràdio en directe • a les 9 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s