Xarxes socials • crepuscle 780 • dijous 23 de juny

Avui dijous arriba el programa 780 d’El crepuscle encén estels · IB3 Ràdio, 21:00 · amb una conversa que girarà ORBITANT en torn a LES XARXES SOCIALS, entre el bitòleg BENJAMÍ VILLOSLADA, el sociòleg LLUÍS BALLESTER, professor de la UIB, la psicòloga MARIA ANTICH, professora de la UIB i col·laboradora habitual del Crepuscle, i altres convidats a aquesta tertúlia.

Segons els censos oficials de població, fa 100 anys poc més d’un terç dels habitants de les illes Balears sabien llegir i escriure; teníem un 62 % d’analfabets entre els més grans de 10 anys. Però avui en dia… què és ser analfabet? Des de fa uns anys, s’han impulsat projectes públics per a acostar les noves tecnologies als sectors de la societat que en són més allunyats per la seva edat i formació.

Guadalinfo n’és un exemple: la Junta d’Andalusia i les vuit diputacions provincials –amb ajuda dels fons europeus FEDER– han implicat en aquesta xarxa prop de 600.000 ciutadans, que representen un 30 % dels habitants dels municipis menors de 20.000 habitants, enxarxats per l’acció de …780 dinamitzadors de la Societat del Coneixement a Andalusia

780, precisament, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui. 

EL CREPUSCLE ENCÉN ESTELS

• IB3 ràdio en directe • a les 9 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s