Esperança Bosch i Miquel Mariano • crepuscle 792 • dilluns 11 juliol

Comença la setmana ambel  programa 792 d’El crepuscle encén estels ·IB3 Ràdio, 21:00 · que comptarà amb les seccions habituals de cada dilluns: QUÈ VÀREM APRENDRE LA SETMANA PASSADA? i EL LLOGARET GLOBAL (amb el comentari dels reportatges més interessants i de les notícies més curioses del cap de setmana). A continuació, parlarem amb dos dels nostres selenites, la professora ESPERANÇA BOSCH i el cantautor menorquí MIQUEL MARIANO, sobre què representa l’estiu per a ells i com pensen passar l’estiu d’enguany.

Pot la cançó expressar fidelment els sentiments dels seus autors i identificar-se Vivament amb els del públic? És el tango, tal vegada, l’estil musical més expressiu? El desengany amorós com tema central del tango n’és un lloc comú, parcialment cert, ja que l’aborda de manera innovadora. Així, presenta el contrast entre l’home «dur» i
orientat al masclisme, emocionalment limitat, i l’home que, a les lletres del tango, plora, parla des de l’interior de la passió i de la profunditat del seu sofriment per l’amor i el desamor. El rei del tango, Carlos Gardel, el cantant que pensava que cada cop que s’enamorava era aquell l’únic pic en què realment estimava de debò, realitzà 957 enregistraments musicals sobre …792 cançons distintes.

792, ja ho val, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui.

 EL CREPUSCLE ENCÉN ESTELS

• IB3 ràdio en directe •

de dilluns a divendres, de 9 a 10 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

 

• IB3 ràdio a la carta • http://ib3noticies.com/radioalacarta/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s