Imma Villalonga / Pep Toni Juan • crepuscle 799 • dimecres 20 de juliol

     Enmig de la setmana arriba el dimecres amb el programa 799 d’El crepuscle encén estels · IB3 Ràdio, 21:00 · Anit, començarem el Crepuscle amb Lluís Amengual i l’actualitat mediambiental; després, continuarem amb els llibres recomanats a la GALÀXIA GUTENBERG. A la segona meitat del programa, parlarem amb dos dels nostres selenites, l’actriu IMMA VILLALONGA i l’administrador de finques PEP TONI JUAN, sobre què representa l’estiu per a ells i quines diferències veuen entre els estius d’ara i els que varen viure en la seva infantesa.

Imma Villalonga, actriu

      Una de les activitats més comunes de l’estiu és viatjar: a la platja, a la muntanya, a les ciutats més populoses, als països més exòtics… Un dels atractius que podem considerar a l’hora de triar destinació és la cultura. La UNESCO ha catalogat en els darrers temps monuments i indrets que formen part del Patrimoni de la Humanitat com el Palmeral d’Elx (2000) o la Sagrada Família de Barcelona (1984) i, en el cas de les nostres illes, la cultura i la biodiversitat d’Eivissa (1999) o més recentment la serra de Tramuntana de Mallorca (2011).

Els lligams entre Eivissa i Mallorca, gairebé inexistents en èpoques prehistòriques, s’incrementaren durant l’ocupació romana i bizantina, una etapa aquesta darrera especialment fosca pel que fa a informació. La dependència de l’Imperi Bizantí sembla que va ser intermitent entre els segles VI i X, i comptà amb episodis com les ambaixades que des de les Balears i Pitiüses s’enviaren a la cort de Carlemany per a demanar la protecció temporal dels francs l’any …799

 …799, precisament, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui.

EL CREPUSCLE ENCÉN ESTELS

• IB3 ràdio en directe •

de dilluns a divendres, de 9 a 10 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

• IB3 ràdio a la carta •

http://ib3noticies.com/radioalacarta/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s