Música i Paisatge • L’hora del Crepuscle 3 • dimecres 3 d’agost

 Continuant la redifusió d’una selecció d’entrevistes dels selenites que han vengut a El crepuscle encén estels durant la darrera temporada, L’Hora del Crepuscle · IB3 Ràdio, 21:00 · recupera les converses en profunditat de Pere Estelrich amb dos convidats ben especials que ens visitaren la passada tardor:

http://www.ib3noticies.com

MIQUELA LLADÓ, cantant i compositora mallorquina, és una bon amiga del programa. Fundadora dels grups Música Nostra i Siurell Elèctric, té, entre d’altres reconeixements, el Cerverí de Girona (2000) per la lletra del Fandango del Jardí i el Premi Jaume II del Consell de Mallorca (2007). A la secció Sans i Sons, per a gaudir d’una vida millor en tots els sentits, na Miquela ens aconsellarà “parlar menys i fer més”, i escoltar More than words, d’Extreme.

El consultor ambiental ANTONI FONT GELABERT és president de l’Associació d’Amics del Barranc de Biniaraix, una entitat de la serra de Tramuntana mallorquina que col·labora amb els ICTIB (Impulsors de la Custòdia del Territori de les Illes Balears). A la secció Sans i Sons, per a millorar la nostra vida, de forma material i espiritual, en Toni Font ens proposarà “estimar i gaudir dels teus més pròxims”, i escoltar Can Puigjaner, de Guillem d’Efak.

L’HORA DEL CREPUSCLE

• IB3 ràdio en directe •

de dilluns a divendres, de 9 a 10 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

• IB3 ràdio a la carta •

http://ib3noticies.com/radioalacarta/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s