La conversa • crepuscle 824 • dijous 6 de octubre

     Avui dijous arriba el programa 824 d’El crepuscle encén estels · IB3 Ràdio, 21:00 · que començarà amb la secció “Forat negre”, dedicada a Sebastià Roser, qui ens parlarà del mes d’octubre i la cultura popular. A continuació, dedicarem l’”Orbitant” d’avui a LA CONVERSA. Conversam més o menys que abans? Hem perdut el plaer de la tertúlia reposada entre amics? Els pares es comuniquen bé amb els fills? Per què funcionen les tertúlies a la ràdio? Tot això ho debatrem amb col·laboradors del programa i alguns experts en comunicació.

     Paraules i més paraules. Des que ens aixecam fins que ens colgam, tot un enfilall de paraules surten de la nostra boca i arriben a les nostres oïdes en múltiples converses. Unes més senzilles, altres més complicades, de vegades estam tan saturats de mots indesxifrables dels nostres interlocutors que els sentim… però no els escoltam.

ferrebeekeeper.wordpress.com

     HAN YÜ 韓愈 va ser un escriptor xinès dels segles VIII-IX de la nostra era que promogué l’anomenat ‘moviment per la llengua’. Han Yü volia que la prosa es desfés de floritures i de frases paral·leles que s’havien anat acumulant durant segles, per a tornar a un estil més directe, més depurat. Aquest lletraferit, més conegut per l’estil irònic dels seus assajos morals que per la seva poesia, va morir l’any …824

 

824, precisament, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui.

L’HORA DEL CREPUSCLE

• IB3 ràdio en directe •

de dilluns a divendres, de 9 a 10 del vespre

http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

• IB3 ràdio a la carta •

http://ib3noticies.com/radioalacarta/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s