Pau Faner • crepuscle 827 • dimecres 12 d’octubre 2011

     Enmig de la setmana arriba el dimecres amb el programa 827 d’El crepuscle encén estels · IB3 Ràdio, 21:00 · Anit, el Crepuscle tendrà un format especial ja que serà dedicat íntegrament a l’escriptor menorquí PAU FANER.

     Aquest novel·lista nascut a Ciutadella, pintor, professor de secundària i Doctorat en Filologia Romànica, ha introduït el realisme màgic amb referents mítics o fantàstics a les seves narracions. Guardonat repetidament amb premis com el Sant Jordi, el Josep Pla, el Víctor Català, el Nadal, el Ramon Llull, i el Sant Joan, la seva darrera novel·la, Les bodes del diable, està ambientada entre Barcelona, Marsella, Roma, Egipte, Mallorca i tota la Mediterrània. I… diríeu que és un llibre relacionat amb aquest programa?

     La novel·la conta, entre altres moltes coses, les peripècies d’un jove del s. XIII que, ja des de la pàgina 36, es proposa recuperar un llibre que prova el compromís amb la seva estimada. Crec que és a la pàg. 145 quan apareix per primer cop “la resplendor groguenca del crepuscle”, ben present, repetidament, a la narració, com quan, arribant a Lleida, a la pàg. 646, el fred s’apodera dels protagonistes, “a l’hora del crepuscle”. I si sumam 36 + 145 + 646, que ens resulta? Idò, que som al programa …827

827, precisament, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui.

EL CREPUSCLE ENCÉN ESTELS

• IB3 ràdio en directe •

de dilluns a divendres, de 9 a 10 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

• IB3 ràdio a la carta •

http://ib3noticies.com/radioalacarta/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s