Sant Antoni • crepuscle 892 • dimarts 17 de gener 2012

     Arribam avui al programa 892 d’El crepuscle encén estels · IB3 Ràdio, 22:00 · que comptarà amb les seccions habituals de cada dimarts: les novetats cinematogràfiques de Margalida Ferrer a STAR SYSTEM; les notícies científiques del Dr. Vich a EPPUR SI MUOVE; i les reflexions educatives de VIDA INTEL·LIGENT amb Maria Antich. A més, començarem i acabarem el programa amb DUES VERSIONS de com es canta la cançó de Sant Antoni.

Nadal, Sant Antoni, d’aquí poc vendrà Sant Sebastià… Diu la veu popular que ja no tenim hivern, o l’hivern que estàvem avesats. Hem passat algunes setmanes d’això que els llonguets anomenam ‘bon temps’ i ara sembla que es desbaratarà: duim uns dies de soleet, més o menys, de pluja suara, i de frescor quan el sol se’n va. Però mai arribarem als extrems de Reno, a l’estat nordamericà de Nevada, on hi pot haver 25º de diferència en les temperatures d’un mateix dia.

A pesar del seu nom, Nevada és l’estat on hi ha les precipitacions globals més baixes de tot el país. Amb una extensió de més de la meitat de l’Estat espanyol, Nevada compta amb nombroses autopistes interestatals, rutes federals i estatals, com la coneguda Ruta SR …892

 …892, qui ho diria?, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s