Menges o t’alimentes? • crepuscle 898 • dijous 26 de gener 2012

     Avui dijous arriba el programa 898 d’El crepuscle encén estels · IB3 Ràdio, 22:00 · que tendrà, en el FORAT NEGRE, la secció de Sebastià Manresa dedicada avui a explicar com era la cuina sana a l’Antiguitat. A continuació, seguirem amb aquest monogràfic dedicat a l’alimentació amb una conversa que girarà ORBITANT en torn al menjar i a la cuina, perquè posarem sobre la taula qüestions com: Menjam bé? Serveixen les dietes miraculoses? I la dieta mediterrània?…

     Acompanyaran al doctor Sebastià Manresa en aquesta conversa: la cuinera Margalida Alemany; Neus Llull Riera, que fou alumna de l’Escola d’Hostaleria i ara és pastissera; l’enòloga Bàrbara Mesquida; el misser i cuiner aficionat Joan Feliu; i el dietista Gabriel Martínez.

     Per ventura va ser als Estats Units (concretament a Nova York) on els restaurants començaren a assenyalar a les seves cartes, en petitet, el valor calòric de casdascun dels seus plats. Així, els comensals saben que, segons apunta un blog nordamericà especialitzat, un cafè pot anar de les 20 a les 800 calories (deu ser un capuccino amb tot els complements possibles…) o el consum d’una hamburguesa a un restaurant pot anar de les 250 fins a les 1.800 calories (la més completa del Burger King!), passant per l’hamburguesa de formatge de Sonic Supersonic amb …898 calories.

 …898, precisament, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui. 

EL CREPUSCLE ENCÉN ESTELS

• IB3 ràdio en directe •

de dilluns a divendres, de 10 a 11 del vespre http://streaming01.ib3radio.com:8000/ib3radio.mp3.m3u

 

• IB3 ràdio a la carta •

http://ib3noticies.com/radioalacarta/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s