Gaudium Musicae • crepuscle 962 • dilluns 30 d’abril 2012

     Encetam setmana a El crepuscle encén estels · IB3 Ràdio, 22:00 · amb el programa 962, el qual comptarà amb les seccions habituals de cada dilluns: QUÈ VÀREM APRENDRE… LA SETMANA PASSADA? i EL LLOGARET GLOBAL (amb el comentari dels reportatges més interessants i de les notícies més curioses del cap de setmana). A continuació, conversarem amb Gaudium Musicae, especialista en música medieval i del Renaixement. Ells preparen un programa a l’enton de Jaume I i el Llibre Vermell de Montserrat, que presentaran a Felanitx el proper diumenge dia 6 de maig.

     Sovint la música ha produït obres que han esdevingut fonamentals per a comprendre un període concret de la història: una melodia, una cançó, una lletra… es poden convertir en testimonis històrics tan rellevants com qualsevol document o crònica de l’època. Un exemple és The Sky Boat Song, una cançó folk escocesa del segle XVIII que relata la fugida del príncep Carles Eduard Estuard –després de la seva derrota a la batalla de Culloden– fins a refugiar-se a l’illa d’Skye.

     Skye és l’illa més gran i septentrional de les Hèbrides Interiors; es troba a l’Oest d’Escòcia. La seva major altura correspon a la serralada de les Cullin, que s’enfila fins els  …962 metres

962, ja ho val, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui.

EL CREPUSCLE ENCÉN ESTELS

• IB3 ràdio en directe •

de dilluns a divendres, de 10 a 11 del vespre

http://ib3tv.com/ib3/player/ib3radio.php

• IB3 ràdio a la carta •

http://ib3tv.com/radioalacarta/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s