971, Balears • crepuscle 971 • dimarts 15 de maig 2012

     Arribàrem dimarts al programa 971 d’El crepuscle encén estels · IB3 Ràdio, 22:00 · que comptà amb la secció ‘STAR SYSTEM’ de Margalida Ferrer dedicada al cinema, les notícies científiques de Biel Vich a ‘EPPUR SI MUOVE’ i l’actualitat educativa de la mà de Maria Antich que ens aportà, sens dubte, una mica de ‘VIDA INTEL·LIGENT’.

Com és habitual cada dimarts, començàrem i tancàrem el programa amb la secció Dues versions en la qual comparàrem dues maneres d’interpretar un mateix tema musical, que aquesta setmana fou  “God only Knows” dels Beach Boys, molt versionat per grans estrelles del pop-rock; també ha fet part de moltes BSO, com la de Love Actually.

     La UIT (Unió Internacional de Telecomunicacions) és l’organització que, a un document conegut com E.164, assignà a cada país un codi numèric que ha d’anar acompanyat d’un codi de zona o província i d’un nombre concret. Els codis internacionals que comencen per 1 corresponen a Nordamèrica i al Carib, el 2 a Àfrica (i a Groenlàndia i les illes Faroe), el 7 a Rússia, el 3 i el 4 a Europa…. Al 34 d’Espanya li hem d’afegir un 9, i una o dues xifres: un 1 per Madrid, un 3 per Barcelona… i així tenim el 977/Tarragona, 973/Lleida, 972/Girona i el …971 Balears, nom, per cert, d’un programa d’IB3TV que presentava el company Joan Monse

971, qui ho diria?, com Crepuscles comptàvem fins dimarts

EL CREPUSCLE ENCÉN ESTELS

• IB3 ràdio en directe •

de dilluns a divendres, de 10 a 11 del vespre

http://ib3tv.com/ib3/player/ib3radio.php

• IB3 ràdio a la carta •

http://ib3tv.com/radioalacarta/ 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s