Noemí Garcies / Gina Sas · crepuscle 1.022 · dilluns 30 de juliol 2012

     Encetam setmana d’El crepuscle encén estels · IB3 Ràdio, 22:00 · amb el programa 1.022, el qual comptarà amb les seccions habituals de cada dilluns: QUÈ VÀREM APRENDRE… LA SETMANA PASSADA? i EL LLOGARET GLOBAL (amb el comentari dels reportatges més interessants i de les notícies més curioses del cap de setmana).

A continuació, dins la secció L’ESTIU DELS SELENITES, rebrem la visita de dues companyes d’aquesta casa: Noemí Garcies i Gina Sas.

NOEMÍ GARCIES és directora de Tassa i Mitja (IB3 Ràdio, de dilluns a divendres, de 4 a 7 del capvespre) i una periodista amb gran projecció a la Xarxa: el Tassa i Mitja té la seva pàgina a ib3tv.com, na Noemí té el Facebook del Tassa i Mitja i el del grup musical Gran Sol; Lady Vinyl –el seu grup de “jazz vocal sense etiquetes”– té un blog; ah, i na Noemí també deixa piulades al seu Twitter i al del Tassa.

     GINA SAS és llicenciada en Història de l’Art, crítica d’art al Diario de Mallorca, i comissària d’art independent; piula al seu Twitter i també compta amb un interessant blog que recull els seus escrits.

Música i art sempre han anat de la mà. El Gran Hotel de Palma, actual seu illenca del Caixafòrum, és un dels llocs on podem gaudir sovint de bons concerts i exposicions en un marc incomparable: un edifici modernista de Lluís Doménech i Muntaner. Aquest arquitecte i intel·lectual català és el creador de grans obres, patrimoni de la Humanitat, com el Palau de la Música Catalana.

A l’entrada d’aquest auditori barceloní destaca l’ús de l’arc el·líptic abocinat,  més ample per la banda de la paret frontal que per la part del fons. Aquest arc atrompetat fou molt emprat en l’arquitectura romànica en la formació de finestres i portades, amb forma de mig punt. L’arc de mig punt és típic del Romànic com es pot veure a nombroses grans obres de l’època, com el monestir de Sant Pere de Rodes (Alt Empordà), l’església del qual va ser consagrada l’any …1022

1.022,ja ho val, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui.

EL CREPUSCLE ENCÉN ESTELS

• IB3 ràdio en directe •

de dilluns a divendres, de 10 a 11 del vespre

http://ib3tv.com/ib3/player/ib3radio.php

• IB3 ràdio a la carta •

http://ib3tv.com/radioalacarta/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s