Lletra i Música · L’Hora del Crepuscle · 8 d’agost 2012

Ahir dimecres a L’HORA DEL CREPUSCLE · IB3 Ràdio, entre les 10 i les 12 del vespre · escoltàrem quatre entrevistes del passat hivern a El crepuscle encén estels.

A les 10 tenguérem l’entrevista amb el professor i traductor JUANJO DELGADO, qui pel mes de febrer havia presentat la seva traducció de La altana. La vida veneciana, un llibre d’Henri de Régnier, de l’Editorial Cabaret Voltaire. Aquest selenita ens recomanà passar una setmana a Venècia i escoltar “aquest Chopin del jazz

Cap a les deu i mitja, recordàrem la conversa amb l’escriptora JUANA BARRÍA, divulgadora culinària i autora de llibres sobre gastronomia amb títols tan suggeridors com La cocina pobre, Elogio del Oriciu, Cocina para enamorar o Cenando con Mozart.

Devers les 11, escoltàrem l’entrevista amb el pianista ILAN ROGOFF, que ha actuat amb prestigioses orquestres dirigides per Bender, Brotons, Giulini, López-Cobos, Sanderling, o Zubin Metha. Ilan Rogoff, reconegut mundialment per les seves interpretacions dels compositors romàntics com Chopin, ens recomanà “Demà serà millor que avui. Pensa en positiu, estimant la vida”

Camí de la mitja nit arribà la conversa amb el tenor mallorquí ANTONI ARAGON, que ha interpretat òperes de compositors i períodes ben diferents, de Mozart a Puccini, passant per Haydn, Rossini, o Offenbach destacant especialment el seu interès per la música barroca de Telemann, Purcell o Carissimi.

L’HORA DEL CREPUSCLE • agost 2012

• IB3 ràdio en directe •

de dilluns a divendres, de 10 a 12 del vespre

http://ib3tv.com/ib3/player/ib3radio.php

• IB3 ràdio a la carta •

http://ib3tv.com/radioalacarta/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s