Biel Uguet • crepuscle 1.029 • dilluns 10 de setembre 2012

     Encetam la setmana d’El crepuscle encén estels · IB3 Ràdio, 22:00 · amb el programa 1.029, el qual comptarà amb les seccions habituals de cada dilluns: QUÈ VÀREM APRENDRE… LA SETMANA PASSADA? i EL LLOGARET GLOBAL (amb el comentari dels reportatges més interessants i de les notícies més curioses del cap de setmana).

     A continuació, rebrem la visita de l’exdirector general de la Xarxa Assistencial Juaneda, BIEL UGUET, llicenciat en Administració i Director d’Empreses i MBA per ESADE. El nostre selenita d’avui també ha presidit, durant els darrers anys, la Federació Nacional de Clíniques Privades.

http://www.ib3tv.com

      En aquest programa hem parlat sovint dels avanços científics i mèdics que s’han anat succeint en els darrers anys. A la secció educativa de Maria Antich també hem comentat de vegades les recerques que donen lloc a noves notícies sobre el cervell o sobre el dèficit d’atenció, per exemple. El primer centre multidisciplinari on treballen en equip neuròlegs, psiquiatres i psicòlegs en el tractament del TDAH fou impulsat a l’Hospital Sant Joan de Déu de Lleida per la doctora Maria Teresa Utgès.

     Especialitzada en el tractament de les addiccions, i dedicada temporalment a la política, Utgès fou l’autora (com a diputada del PSC al Parlament de Catalunya, 1988-96) de diverses iniciatives dedicades a la rehabilitació de persones addictes a les drogues, com la presentada el març del 1989, que trobareu al nº 23 del Diari de Sessions de la III Legislatura, a les seves pàgines 1.028 i…1.029.

1.029,ja ho val, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui.

EL CREPUSCLE ENCÉN ESTELS

• IB3 ràdio en directe •

de dilluns a divendres, de 10 a 11 del vespre

http://ib3tv.com/ib3/player/ib3radio.php

• IB3 ràdio a la carta •

http://ib3tv.com/radioalacarta/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s