Converses de Formentor • crepuscle 1.032 • divendres 14 de setembre 2012

     El programa 1.032 ens porta a acabar la setmana d’El crepuscle encén estels · IB3 Ràdio, 22:00 · amb un format diferent a l’habitual, ja que la ràdio pública autonòmica emetrà part de la seva programació des de l’Hotel Formentor amb motiu d’una edició més, la de 2012, de les Converses Literàries de Formentor.

    A les 20.00 h, Benet Oliver iniciarà l’Informatiu del Vespre coincidint amb l’acte inaugural de les jornades. Després, a les 22.00 h, El crepuscle encén estels agafarà el relleu per oferir una edició especial també centrada amb aquest esdeveniment literari. Així el tema de debat proposat per Pere Estelrich als participants és Què significa editar i publicar avui?

     Avui que parlarem sobretot en torn a la feina d’editors i escriptors, podem recordar la gran tasca que també fan llibreters i bibliotecaris. Per exemple, la Biblioteca Valenciana, que té com a seu l’antic monestir de Sant Miquel dels Reis (a l’extrem nord de la ciutat de València), custodia un milió de documents, entre manuscrits, llibres, periòdics i fotografies. L’impuls per a la seva creació, provinent de la donació inicial de l’historiador valencià Nicolau Primitiu, fou acceptada per l’Estat en el Reial Decret …1.032

http://www.ib3tv.com

1.032, precisament, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s