Dones i turisme • crepuscle 1.041 • dijous 27 de setembre 2012

     Avui dijous arriba el programa 1.041 d’El crepuscle encén estels · IB3 Ràdio, 22:00 · que encetarem amb la secció “Forat negre” en la qual es parlarà de recuperació del patrimoni.

     A continuació, a la tertúlia “Orbitant”, i com cada darrer dijous de mes, posarem a debat algun tema en el qual la dona n’és protagonista. En concret, parlarem de DONES I TURISME, i ho farem en companyia de la pedagoga Maria Antich, Inma de Benito (gerent de la Federació Hotelera de Mallorca), Concha Morey  (de l’Agroturisme Can Moragues), Antònia Morey (professora del Departament d’Economia Aplicada i de la Facultat de Turisme de la UIB), i Angie Alcaraz Aguiló (cambrera d’un hotel de s’Arenal).

     Molts de municipis balears han canviat les seves activitats econòmiques tradicionals amb l’arribada de l’anomenat boom turístic. Això ha passat també a moltes altres localitats costaneres de la Mediterrània. Un bon exemple és el de Sitges, a la costa catalana, que es dedicava a la primeria a la vinya i la malvasia, i que des de finals del s. XIX inicià el seu interès turístic, amb l’arribada de viatgers com els pintors Santiago Rusiñol, Ramon Casas i Miquel Utrillo. El 1889 es construí el seu ajuntament a un castell medieval aixecat pel comte Mir Geribert l’any  …1.041

1.041, precisament, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui.

EL CREPUSCLE ENCÉN ESTELS

• IB3 ràdio en directe •

de dilluns a divendres, de 10 a 11 del vespre

http://ib3tv.com/ib3/player/ib3radio.php

• IB3 ràdio a la carta • http://ib3tv.com/radioalacarta/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s