Les noves cartes: el correu electrònic

   Diuen que les xarxes socials estan canviant la nostra forma de comunicar-nos; dic que ho diuen perquè –a pesar que em resistesc a entrar a facebook– alguna cosa n’he llegit a twitter. Això ha evolucionat tant, i tan aviat, que ja resulta una mica antiquat reflexionar sobre el que ens han aportat els correus electrònics (i no em referesc als usos desvetlats per recents investigacions judicials).

   No obstant això, és útil recordar que varen ser ells els que ens reconciliaren amb la intensa redacció personal que havíem perdut en la fredor de moltes comunicacions telefòniques. Fa unes setmanes Juan Manuel de Prada, amb motiu del 25è aniversari de XL Semanal, glossava la comunió i confidencialitat que a través del criticat correu electrònic havia assolit increïblement amb una dona de gran finesa espiritual i un incombustible coratge de viure; però és que es tractava de Mercedes Baztán, redactora en cap d’aquesta publicació, recentment desapareguda. I segur que a la redacció del setmanari no és l’únic que l’enyora, perquè tothom la recorda amb gran estima.

Anuncis

Un pensament sobre “Les noves cartes: el correu electrònic

  1. Aquesta cançó de Tammi Terrell & Marvin Gaye (1967) va tenir un ‘revival’ a partir de la versió que popularitzà la pel·lícula ‘Stepmom’ (que aquí es va conèixer com ‘Quédate a mi lado’). El que jo no sabia és que Tammi s’acubà en braços de Marvin durant una actuació, i se li diagnosticà (el mateix 1967) un tumor cerebral; l’estrella femenina de la Motown morí finalment el 1970.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s