MPSP: Madurs Però Sobradament Preparats

xl semanal estrellas tvBona idea la d’aquest setmanari la de reunir grans actors de sempre amb noves estrelles de la televisió com Amaia Salamanca, Yon González o Paula Echevarría. “Amb el respecte degut…” (això sona a pel·lícula de fiscals i advocats), em qued amb els ja consagrats: si la productora Bambú, que diuen que té la clau de l’èxit, reuneix Lluís Homar, Emilio Gutiérrez Caba, José Sacristán i Manuel de Blas en alguna sèrie, avisau-me.

Els “veterans” (excepte Ángela Molina que, des dels cinc anys, se sent davant la càmera com un peix dins l’aigua) coincideixen sospitosament. Arribats ja a la maduresa de la seva carrera continuen amb els nirvis del principiant (Emilio no dorm la nit de l’estrena, Lluís sofreix perquè té por de cagar-la) i Sacristán no oblida mai que el seu ofici no és més que un joc (fer-nos creure que són allò que no són).

Per ço, la frase de Samuel Beckett que anima a tornar a intentar-ho, a fracassar de bell nou, a fracassar millor, sembla molt adequada en una societat generosa a l’hora d’enlairar certs joves tan sobradament preparats (i en àmbits tan diversos) que ningú, mai, no els ensenyà a fracassar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s