Xafardeig 1.0

     L’autobús és el lloc ideal per al xafardeig 1.0 aquell que tant ens agradava quan no teníem wifi ni 4G ni uns orgues. Temps en el qual els més xafarders, a falta de converses entre tercers al twitter o facebook, es conformaven amb deixar les oïdes convenientment a lloure. Es tractava d’escoltar, dissimuladament, curioses xerrades d’altri i entrar en mons que et podien dur a dimensions desconegudes; quins temps!

   Acaben de pujar tres adolescents que semblen més intel·ligents que els seus smartphones (encara que no ho sàpiguen). Un d’ells llegeix en veu alta un tweet: “Squash, gimnàs i spa per als presos” que enllaça amb el clàssic article que hem llegit mil pics; però aquesta vegada es refereix a la vida a la presó dels polítics balears condemnats per corrupció (quin rècord). 

   La lectura del seu dia a dia es veu acompanyada per comentaris irreproduïbles sobre ells i les seves senyores mares, fins que el lector fa una parada solemne, mira els seus dos amics i proclama: “no tendran accés al mòbil durant els seus anys de condemna”. Balbucegen (“quina cabronada!” “com s’han passat”) i intuesc que, segons ells, el concepte de privació de llibertat, sense wifi ni 4G ni uns orgues, ha canviat radicalment.

(per cert, a El Salvador, això dels mòbils sí que és polèmic!)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s