Elvis • crepuscle 1.119 • divendres 10 de gener 2014

Arribam avui al programa 1.119 d’El crepuscle encén estels · Ona Mediterrània, 21:00 · Aquest programa comptarà cada divendres amb seccions com “El Telescopi”, on mirarem la TV ‘amb uns altres ulls’; acostar-nos a trobar “El Sentit de la Vida” és una tasca que hem encomanada a Joan Roca; i aquesta setmana estrenam “Cometes”, la secció en què Maria Antich i Biel Vich ens duran l’actualitat de la societat i la cultura a debat.

A més, cada divendres comptarem amb “Les Dues versions”, un espai que ens portarà dues formes distintes d’interpretar un mateix tema musical. Coneixent les preferències dels nostres col·laboradors era difícil que, en bon primer dia, no parlàssim aquí de “You are always on my mind”, Elvis, Raphael i la Caballé.

Avui que parlarem de versions és bo recordar que Elvis va ser un gran versionador. Segur que recordau moltes cançons que ell va interpretar amb el seu peculiar estil. Una d’elles és Blue Moon, l’estàndar que Elvis enregistrà per primera vegada a un estudi de Memphis el 1956. Però l’original dels anys ‘30 s’havia publicat inicialment a un disc de l’orquestra de Ted Fio Rito que el segell Brunswick identificà com 1119/1934, sí …1119

 1.119, qui ho diria?, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s