El convidat • crepuscle 1.121 • dimarts 14 de gener 2014

Arribam avui al programa 1.121 d’El crepuscle · Ona Mediterrània, 21:00 · Començarem, com cada dimarts, amb ‘Què Vàrem Aprendre la setmana passada?’; continuarem amb ‘Star System’ de Margalida Ferrer, secció dedicada al cinema, les notícies científiques de Biel Vich a ‘Eppur si muove’, i l’actualitat educativa de la mà de Maria Antich que ens aportarà, sens dubte, una mica de ‘Vida Intel·ligent’.

Aquesta setmana, a la secció televisiva de divendres, parlarem d’El Convidat, un dels formats més innovadors que ha presentat darrerament TV3. No sé quantes dones han convidat a Albert Om a passar un cap de setmana davant les càmeres, però és ver que en general no són gaire presents a les nostres televisions… ni als llibres d’història. I mira que hi ha hagut dones interessants…!

Si Albert Om viatjàs en el temps, fins al s. XII, segur que entrevistaria Hildegarda de Bingen, escriptora, mística i compositora musical. Si voleu conèixer-la millor en trobareu una bona explicació de Victòria Cirlot, experta en literatura medieval, a TV3 a la carta, al programa de “Signes dels Temps” …1.121 

1.121, qui ho diria?, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s